Dispositivos e acessórios
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Preparação 45min
Total 1h
10 pieces
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
337.3 mg
Proteína
2.1 g
Energia
378.5 kJ /
90.5 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Breakfast fruit bars
1h 20min
Spicy Margarita Fizz
10min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Nessuna valutazione
Pickled red onions
1h 50min
Teriyaki deli chicken
40min
Margarita
5min
Sushi Rice
1h 5min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Chile con queso cob loaf
40min
Freeform bread with filling
1h 35min