
Dispositivos e acessórios
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Preparação 10min
Total 15min
4 porsiyon
Ingredientes
Salata
-
yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış150 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)150 g
-
rezene kökü parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Salata sosu
-
dereotu yaprağı (bk. Öneriler)20 g
-
zeytinyağı80 g
-
Dijon hardalı15 g
-
sade yoğurt50 g
-
kırmızı şarap sirkesi15 g
-
tuz
-
karabiber
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
26 mg
Proteína
0.4 g
Energia
223.8 kJ /
53.5 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kesme Aparatı (tm5)
21 Receitas
Turquia
Turquia