Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream

5.0 3 avaliações
Preparação 30min
Total 5h 30min
10 portions

Ingredientes

Preparing the Turkey
  • whole turkey thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)
    1
Lemon Herb Cream
  • lemon thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    1
  • fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish
    2 - 3 sprigs
  • thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
    6 sprigs
  • pancetta diced
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • mascarpone
    5 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced (1 in.)
    8 oz
Prepping the Turkey
  • yellow onion quartered
    1
  • garlic bulb cut in half
    1
  • dried bay leaves (opcional)
    5
    5 fresh bay leaves

Nutrição por 1 portion

Energia 888.7 kcal / 3718.3 kJ
Proteína 93.9 g
Gordura 52.2 g
Hidratos de carbono 6.4 g
Fibra 0.9 g
Gordura saturada 23 g
Sódio 909.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...