Dispositivos e acessórios
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
Preparação 45min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
cremini mushrooms quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered8 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
rubbed sage1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
flank steak (approx. 2 lb)1
-
blue cheese, crumbled plus extra to garnish4 oz
-
baby spinach plus extra to serve1 oz
-
unsalted butter to fry½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
483 mg
Proteína
39 g
Energia
1946 kJ /
465 kcal
Gordura
32 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto Friendly
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chicken Marsala
40min