Dispositivos e acessórios
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
Preparação 45min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
cremini mushrooms quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered8 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
rubbed sage1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
flank steak (approx. 2 lb)1
-
blue cheese, crumbled plus extra to garnish4 oz
-
baby spinach plus extra to serve1 oz
-
unsalted butter to fry½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
483 mg
Proteína
39 g
Energia
1946 kJ /
465 kcal
Gordura
32 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto Friendly
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cobb Salad
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Mediterranean Chicken
35min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chicken Parmesan
1h 10min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min