Dispositivos e acessórios
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
768.8 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2181 kJ /
521.3 kcal
Gordura
41 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min