Dispositivos e acessórios
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
768.8 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2181 kJ /
521.3 kcal
Gordura
41 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Tinga de Pollo
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Meat Sauce
1h 45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Shredded Chicken Taco Filling
30min