Dispositivos e acessórios
Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem
Preparação 10min
Total 40min
24 sztuki
Ingredientes
-
1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
-
120 g sera żółtego np. gouda, edam, pokrojonego na kawałki
-
50 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
-
50 g wędliny z piersi indyka, w plastrach
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sztukę
Sódio
78.6 mg
Proteína
2.5 g
Energia
296 kJ /
70.7 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WIECZÓR KIBICA II
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Drożdżowa choinka z pesto
2h 20min
Paluszki z serem i ziołami
40min
Imprezowa gwiazda z pesto
2h 30min
Rozeta pizzowa do odrywania
1h 45min
Imprezowy pierścień z szynką i serem
2h
Małpi chlebek à la pizza
1h 50min
Hot-dogowe muffiny
2h
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
25min
Tosty pomidorowe z szynką serrano
40min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1h 50min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15min
Cukiniowe kąski z parmezanem
40min