Dispositivos e acessórios
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Preparação 15min
Total 20min
4 portie
Ingredientes
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Zalmtartaar
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pesto met basilicum
5min