Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
ou 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Hidratos de carbono
- 2.5 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 1202.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kleine aspergeflans
55min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Tempé
48 Std.
Tonijnkroketten
1h 30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Nenhuma avaliação
Klassieke sabayon
15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
Nenhuma avaliação