Dispositivos e acessórios
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 porties
Ingredientes
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Energia
667.9 kJ /
159.6 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vruchtensaus (coulis)
10min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Gevulde veggieslakken
45min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Waterzooi van Kip
1h
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação