Dispositivos e acessórios
Geflambeerde uientaart
Preparação 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Energia
407.8 kJ /
98.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Glazuur
5min
Yoghurtcake
1h 40min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Lemon curd
20min
Peren in rode wijn
5h
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Bessenlikeur
30min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Citroencake
2h
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h