Dispositivos e acessórios
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
201 mg
Proteína
10 g
Energia
1544 kJ /
369 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Christmas Gingerbread (Poland)
1h 25min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Banana Peel Cookies
1h 30min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Salt Cod Fritters
45min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min