Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
TM6

Potato and Rosemary Flatbread (TM6)

4.5 (4 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
2273 kJ / 543 kcal
Proteína
15 g
Hidratos de carbono
76 g
Gordura
19 g
Gordura saturada
5 g
Fibra
3.6 g
Sódio
776 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas