
Dispositivos e acessórios
Classic lemon tart
Preparação 20min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
sea salt1 pinch
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Filling
-
white sugar250 g
-
lemons zest only, no white pith3
-
eggs room temperature5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)110 g
-
icing sugar to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
492 kcal /
2066 kJ
Proteína
9.5 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
60 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
14.3 g
Sódio
83.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia