Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette (TM6)
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.9 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Cornbread Pie
1h 25min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min