Crab Cakes

Crab Cakes

4.8 32 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 pieces

Ingredientes

  • bread in pieces (¾ in.) (see Variation)
    5 ½ oz
  • shallots peeled and halved
    1 oz
    4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)
  • fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)
    5 sprigs
  • celery stalk sliced (¼ in.)
    1 oz
  • red bell pepper in pieces (¼ in.)
    2 oz
  • mayonnaise
    2 tbsp
  • jumbo eggs
    2
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • Old Bay Seasoning®
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • freshly ground pepper to taste
    1 pinch
  • jumbo lump crab meat
    16 - 18 oz
  • oil for frying

Nutrição por 1 piece

Energia 238 kcal / 701 kJ
Proteína 22 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 16 g
Fibra 1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...