Dispositivos e acessórios
Crab Cakes
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
701 kJ /
238 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
New York Road Trip
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Taste of Home
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Lemon Caper Asparagus
25min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
New England Clam Chowder
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Shrimp and Grits
1h 50min