Dispositivos e acessórios
Sous-vide Artichokes
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
291 mg
Proteína
6 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
3 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-Vide
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Marinara Sauce
40min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Sautéed Cauliflower
25min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min