Dispositivos e acessórios
Sous-vide Artichokes
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
291 mg
Proteína
6 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
3 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-Vide
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cioppino
55min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min