Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
- 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
- 500 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 270 g suiker
- 3 eieren
- 120 g water
- 20 g rozenwater (opcional)
- ¼ tl gemalen kaneel
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 50 g honing
- Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (opcional)
- pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1597.4 kJ / 381.8 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Hidratos de carbono
- 34.2 g
- Gordura
- 25.6 g
- Gordura saturada
- 13.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sódio
- 220.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Eendenlever
33u.
Piadina uit Emilia Romagna
15 dk