Dispositivos e acessórios
Tunesische Chorba
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcional)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
471 mg
Proteína
31 g
Energia
2705 kJ /
638.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
104.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Drie kaas pides
1h 40min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min