Dispositivos e acessórios
Tunesische Chorba
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcional)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
471 mg
Proteína
31 g
Energia
2705 kJ /
638.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
104.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cholent
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Avocadosap met dadels
5min