Dispositivos e acessórios
Tunesische Chorba
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcional)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
471 mg
Proteína
31 g
Energia
2705 kJ /
638.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
104.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Avocadosap met dadels
5min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kimchi mac&cheese
50min
Duitse brunch
1h 15min
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação