Dispositivos e acessórios
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Preparação 10min
Total 15min
4 porsiyon
Ingredientes
Salata
-
yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış150 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)150 g
-
rezene kökü parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Salata sosu
-
dereotu yaprağı (bk. Öneriler)20 g
-
zeytinyağı80 g
-
15 g hardalDijon hardalı15 g
-
sade yoğurt50 g
-
kırmızı şarap sirkesi15 g
-
tuz
-
karabiber
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
26 mg
Proteína
0.4 g
Energia
223.8 kJ /
53.5 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kesme aparatı (tm6)
21 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Nenhuma avaliação
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50min
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1h 5min
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Nenhuma avaliação
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
30min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Kereviz Remoulade
Nenhuma avaliação
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Vegan Toz Parmesan
10min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Ballı Bademli Pasta
30min