Dispositivos e acessórios
Shredded Beef in Brown Ale
Preparação 20min
Total 10h 20min
4 portions
Ingredientes
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste⅛ tsp
-
boneless beef chuck roast cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)28 oz
-
yellow onion cut into wedges (¼ in.)4 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
dried red chilies2
-
balsamic vinegar½ oz
-
garlic cloves smashed2
-
brown ale12 oz
-
beef broth8 oz
-
baguettes sub or hoagie rolls, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1064.1 mg
Proteína
47.1 g
Energia
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Gordura
10.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Marry Me Chicken
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Summer Bolognese Bowl
Nenhuma avaliação
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Beef Barbacoa
2h
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min