Dispositivos e acessórios
Fatayer met kaas en munt
Preparação 30min
Total 2h
12 stuks
Ingredientes
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
921.2 kJ /
220 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Harira
7h
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Gozleme
1h 40min
Gazellehoorns
1h
Gnocchi Tricolore
35min
Ezogelin Soep
1h 5min
Batbout met kaas
30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min