Dispositivos e acessórios
Fatayer met kaas en munt
Preparação 30min
Total 2h
12 stuks
Ingredientes
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
921.2 kJ /
220 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Avocadosap met dadels
5min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Penne met tonijn
35min
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Stoofpot van linzen
2h 35min