Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sponscake
- 1 el boter, om in te vetten
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 80 g suiker
- 60 g pastabloem (zie tip)
- 20 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 snuifje zout
Crème
- 100 g suiker
-
½
tl vanille-extract, natuurlijk
ou 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt - 40 g pastabloem (zie tip)
- 500 g melk
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 g gelatineblaadjes
- water om te weken
- 500 g mascarpone
Montage
- 18 g espressokoffie, koud
- 3 el droge Marsala wijn, droog of zoet
- 250 g frambozen
- 2 el gepelde walnoten, fijngehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2293 kJ / 548 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 178 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Tempé
48 Std.
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3 Std.
Drie kaas pides
1u. 40min
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Curryworst en linzen
1 Std.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min