
Dispositivos e acessórios
Baklava cheesecake
Preparação 20min
Total 25h 45min
12 portions
Ingredientes
Baklava crust
-
unsalted butter plus extra to grease100 g
-
cinnamon quill¼
-
raw sugar40 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts100 g
-
filo pastry covered with a damp tea towel10 sheets
Filling
-
cream cheese room temperature500 g
-
honey80 g
-
eggs2
-
Greek yoghurt100 g
-
cornflour1 ½ tbsp
-
orange blossom water2 tsp
Syrup
-
raw sugar50 g
-
honey70 g
-
cinnamon quill½
-
lemon peel no white pith2 pieces
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
water100 g
To serve
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped, to decorate2 tbsp
-
edible flowers to decorate (optional)
Nutrição por 1 portions
Energia
417.6 kcal /
1747.4 kJ
Proteína
7.6 g
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Sódio
247.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Japanese ramen noodles
1h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Baked masala fish
1h 15min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Wholemeal pide
1h 35min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Breakfast fruit bars
1h 20min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Mini apple crumble cakes
1h 15min