Dispositivos e acessórios
Mango pudding (Brendan Pang)
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
4 g
Energia
887.3 kJ /
212.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Chinese Tea Eggs
1h
Salted Caramel Ice Cream
Nenhuma avaliação
Gluten free madeleines
4h 25min
Garlic and sage mash
30min
Souffle pancakes with berries
40min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Basic cheesecake
10h