Dispositivos e acessórios
Mango pudding (Brendan Pang)
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
4 g
Energia
887.3 kJ /
212.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Beef Wellington
2h 15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4h 55min
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Traditional Apple pie
1h 30min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chicken Rendang
1h 35min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min