Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onion cut in quarters1 oz
-
uncooked quinoa7 oz
-
cooked chicken meat sliced11 oz
-
canned black beans rinsed and drained3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained3 ½ oz
-
cherry tomatoes cut in halves3 ½ oz
-
avocado cubed5 oz
-
fresh baby spinach2 oz
-
water16 oz
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt5 oz
-
1 oz avocado oilextra virgin olive oil1 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
chipotle chili powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chili thinly sliced, to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1445.8 mg
Proteína
20.8 g
Energia
1440.7 kJ /
344.3 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Shrimp Scampi
40min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Turkey Taco Meat Filling
35min