Dispositivos e acessórios
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
Preparação 35min
Total 1h 10min
5 portions
Ingredientes
Toppings
-
4 oz cheddar cheese, in piecesMonterey Jack cheese in pieces4 oz
-
romaine lettuce15 oz
-
4 oz green bell pepperred bell pepper4 oz
-
tomatoes (approx. 10 oz)2
-
sour cream full fat, to serve4 oz
-
avocados sliced to serve1 - 2
Spice Rub and Pork
-
ancho chili powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt½ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
pork chops, boneless (approx. 5 oz ea.)5
-
2 oz extra virgin olive oilavocado oil2 oz
Cauliflower Rice
-
cauliflower florets divided20 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered6 oz
-
dried red pepper flake¼ tsp
-
ancho chili powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 oz extra virgin olive oilavocado oil1 oz
-
kosher salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juice and zest½
-
1 - 2 tbsp chopped parsleychopped cilantro1 - 2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
591 mg
Proteína
52 g
Energia
3318 kJ /
793 kcal
Gordura
57 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto Meal Prep by flavcity Part 1
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Keto Taquitos
55 dk
Beef Barbacoa
2sa
Crispy Coconut Shrimp
20 dk
Breakfast Sandwich
1sa
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1sa 5 dk
Keto Beef Chili
3sa 10 dk
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1sa 40 dk
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 dk
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 dk
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 dk
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2sa
Chicken Fajita Soup
50 dk