Dispositivos e acessórios
Texas Coleslaw
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chilies de-seeded, to taste (see Tip)1 - 2
-
1 oz avocado oilolive oil1 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
lime juice1 oz
-
honey to taste½ oz
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
salt to taste⅛ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
-
green cabbage cut into pieces (2 in.)7 oz
-
apple quartered5 oz
-
red cabbage cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
pecans (opcional)2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
674 kJ /
161 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower Tabbouleh
10min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Arrabbiata Sauce
50min
Texas White Bean Salad
15min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Caesar Salad
30min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Spiced Corn Salad
25min
Chopped Asian Salad
20min
Cantina Salsa
5min
Eggnog Snickerdoodles
1h