Dispositivos e acessórios
Thai Peanut Crunch Salad
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1615.2 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty Salads
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Mexican Creamed Corn
30min
Fish Tacos
45min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chopped Asian Salad
20min
Cantina Salsa
5min