Dispositivos e acessórios
French onion dip
Preparação 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
610 mg
Proteína
14.8 g
Energia
4258 kJ /
1017.7 kcal
Gordura
91.1 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
43.5 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Browned beef mince
20min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Pizza Bianca
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Fruity dream
10min
Cheese and bacon rolls
2h