Dispositivos e acessórios
French onion dip
Preparação 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
610 mg
Proteína
14.8 g
Energia
4258 kJ /
1017.7 kcal
Gordura
91.1 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
43.5 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Browned beef mince
20min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
All-Purpose Meat Rub
5min
Peanut brittle
1h 30min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Fruity dream
10min