
Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Nutrição por 1 portion
Energia
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Proteína
45.5 g
Gordura
19.1 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
934.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia