
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 6 round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 518.5 kcal / 2177.7 kJ
- Proteína
- 45.5 g
- Gordura
- 19.1 g
- Hidratos de carbono
- 39.8 g
- Fibra
- 3.2 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 934.6 mg
Receitas alternativas
All in one bowl bolognese
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Cottage pie
1h 30min
Sticky sesame chicken
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
No fail mash potato
20min
Krispy fried chicken
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Mini chicken kyivs
45min
Traditional sausage rolls
50min