Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek

4.8 70 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 10min
1 adet

Ingredientes

Otlu Tereyağı
  • diş sarımsak
    1
  • soğan ikiye bölünmüş
    70 g
  • maydanoz yaprağı, taze
    10 g
  • fesleğen, taze sadece yaprakları
    10 g
  • tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş
    60 g
  • tuz
    ½ tk
Hamur
  • un serpmek için ekstra un
    600 g
  • su ılık
    300 g
  • taze maya ufalanmış
    40 g
    13 - 14 g instant kuru hamur mayası
  • şeker
    ½ tk
  • tuz
    1 ½ tk
  • ayçiçek yağı
    50 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 adet

Sódio 5874 mg
Proteína 80.1 g
Energia 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
Gordura 107.9 g
Fibra 28.7 g
Gordura saturada 36.2 g
Hidratos de carbono 484.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...