Dispositivos e acessórios
Vegan boter
Preparação 5min
Total 8h 5min
1 beker
Ingredientes
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Sódio
1124 mg
Proteína
11 g
Energia
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Gordura
186.3 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
106.4 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plantaardig genieten
26 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Vanillevla met rabarber
50min
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Vegan jus
40min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Rabarbertaart
55min
De wafels van de foor
3h
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Gevulde veggieslakken
45min