Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn, type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen, diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn, type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven, wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen, vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen, verkruimeld
ou 4 el gemengde granen, ontbijt, knapperig
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1799 kJ / 430 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 64.5 g
- Gordura
- 16.2 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 44.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Sushi tacos
Nenhuma avaliação
Speculoos druiven tiramisu
1hod.
Vegan Caesar saladedressing
Nenhuma avaliação
Turkse gekruide lamshapjes
Nenhuma avaliação
Ingemaakte citroenen
Nenhuma avaliação
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Papaya'péro
30min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5sa
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação