Dispositivos e acessórios
Druiven en cava trifle
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
44.1 mg
Proteína
5 g
Energia
1799 kJ /
430 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
64.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Zalm met rijst en champignons
30min
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Mayonaise zonder ei
10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolade Koekjes
45min