Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn, type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen, diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn, type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven, wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen, vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen, verkruimeld
ou 4 el gemengde granen, ontbijt, knapperig
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1799 kJ / 430 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 64.5 g
- Gordura
- 16.2 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 44.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hummus
5min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Zoetzure tempé
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Pierogi met vlees
1h
Marsepein halve maan koekjes
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min