
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen verkruimeld
ou 4 el gemengde granen ontbijt, knapperig
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 430 kcal / 1799 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 16.2 g
- Hidratos de carbono
- 64.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Sódio
- 44.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Hainanese kiprijst
1h 20min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Chai latte parfait
15h 5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min