Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
ou 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Proteína
- 43.3 g
- Hidratos de carbono
- 65.3 g
- Gordura
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 57.3 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2010.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2sa 30 dk
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Turkse gekruide lamshapjes
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25 min
Papaya'péro
30 dk
Gegratineerde coquilles
25 min