Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
ou 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Proteína
- 43.3 g
- Hidratos de carbono
- 65.3 g
- Gordura
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 57.3 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2010.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Hollandaisesaus
15 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h