Dispositivos e acessórios
Zeevruchtennat met champagne
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2010.3 mg
Proteína
43.3 g
Energia
5306.5 kJ /
1275 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
57.3 g
Hidratos de carbono
65.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min