Dispositivos e acessórios
Zeevruchtennat met champagne
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2010.3 mg
Proteína
43.3 g
Energia
5306.5 kJ /
1275 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
57.3 g
Hidratos de carbono
65.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Virgin chai vanille cocktail
45min
Duitse brunch
1h 15min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Sacher taart
3h
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation