Dispositivos e acessórios
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Preparação 35min
Total 5h
4 glazen
Ingredientes
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 glazen
Sódio
5888 mg
Proteína
100.2 g
Energia
14469 kJ /
3458.2 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
22.3 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
484.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Advocaat
10min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação