Dispositivos e acessórios
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Preparação 35min
Total 5h
4 glazen
Ingredientes
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 glazen
Sódio
5888 mg
Proteína
100.2 g
Energia
14469 kJ /
3458.2 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
22.3 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
484.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeien mille-feuille
5h
Hollandaisesaus
15min
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
Vloeibare karamel
25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Karamelsaus
1h 30min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min