Dispositivos e acessórios
Mutton Peratal
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
white dhal (ulunthu)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cloves6
-
star anise2
-
cardamom seeds only6
-
cinnamon stick1
-
cooking oil50 g
-
onions sliced thinly200 g
-
curry leaves deveined5 sprigs
-
mutton boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)1500 g
-
coconut milk190 g
-
water60 g
-
ginger garlic paste (see tip)80 g
-
chilli powder40 g
-
meat curry powder15 g
-
fennel powder2 tsp
-
cumin powder2 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)350 g
-
fresh coriander40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
448 mg
Proteína
67 g
Energia
2836 kJ /
678 kcal
Gordura
34 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Pepper rasam
15min
Vegetable Sambar
35min
Prawn Biryani
1h 15min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Rasam
20min
Potato Peratal
40min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Thai Green Curry Chicken
30min
Idli
15h 40min