
Dispositivos e acessórios
Fındık ve Havuçlu Kek
Preparação 15min
Total 1h 15min
16 adet
Ingredientes
Kek
-
fındık100 g
-
havuç parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)200 g
-
şeker200 g
-
yumurta3
-
ayçiçek yağı kalıbı yağlamak için ekstra ayçiçek yağı120 g
-
un250 g
-
kabartma tozu1 tk
-
karbonat1 tk
-
tuz¼ tk
-
tarçın, toz1 tk
Kaplama
-
şeker160 g
-
su20 g
-
havuç şekilli badem ezmesi16
Nutrição por 1 adet
Proteína
4 g
Energia
1143 kJ /
273 kcal
Gordura
13 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

KEKLER
20 Receitas
Turquia
Turquia

Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia