Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

4.6 250 avaliações
Preparação 15min
Total 55min
6 porsiyon

Ingredientes

  • taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)
    175 g
  • su
    500 g
  • karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
    1000 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
    95 g
  • un
    95 g
  • süt
    800 g
  • tuz ekstra 2 tutam tuz
    1 ½ tk
  • karabiber (opcional)
    2 tutam
  • toz muskat (opcional)
    1 - 2 tutam

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsiyon

Proteína 17.5 g
Energia 1689.9 kJ / 404.3 kcal
Gordura 27.1 g
Fibra 5.6 g
Hidratos de carbono 22.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...