
Dispositivos e acessórios
Kremalı Kabak Çorbası
Preparação 10min
Total 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
diş sarımsak (opcional)1
-
kabak küçük parçalara bölünmüş (2 cm)700 g
-
su500 g
-
ev yapımı sebze bulyon1 tepeleme tk
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
karabiber damak tadına göre1 tutam
-
tereyağı10 g
-
krema40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
5 g
Energia
401 kJ /
96 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia