Dispositivos e acessórios
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 25min
8 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
52.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
80.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Wakame Butter
5 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Keine Bewertungen
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Carrot top pesto
15 Min