Dispositivos e acessórios
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 25min
8 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
52.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
80.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quince crumble
1h 25min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Basic nut butter
30min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Hummus
5min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Seafood bisque
1h 10min