
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour to dust
- egg yolk beaten, to brush
- raw sugar to sprinkle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 634.5 kcal / 2654.9 kJ
- Proteína
- 8.7 g
- Gordura
- 23.7 g
- Hidratos de carbono
- 99.9 g
- Fibra
- 5.9 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Sódio
- 68.6 mg
Receitas alternativas
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
20min
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Edna's lemon curd teacake
40min
Lime and coconut mini bundts
40min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Pizza in Bianco
1h 20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min