Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 99.9 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 68.6 mg
Receitas alternativas
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20 min
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Peach Cobbler
2h 35min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Italian sandwich Rolls
2u. 45min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45 min
Pascualina
1h 45 min
Easy citrus pie
1h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min