Dispositivos e acessórios
Peach and cardamom pie
Preparação 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
raw sugar130 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water20 g
Peach filling
-
shelled pistachios unsalted (see Tips)40 g
-
canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)2400 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
rum (optional)2 tbsp
-
vanilla bean extract1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
plain flour to dust
-
egg yolk beaten, to brush
-
raw sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
68.6 mg
Proteína
8.7 g
Energia
2654.9 kJ /
634.5 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
99.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Citrus Cheesecake
2h 45min
Pineapple and Coconut Squares
45min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Beauty booster smoothie
5min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min