Dispositivos e acessórios
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Preparação 15min
Total 1h 15min
12 porties
Ingredientes
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 porties
Sódio
4660.8 mg
Proteína
102.4 g
Energia
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Gordura
125.6 g
Fibra
87.1 g
Gordura saturada
25.2 g
Hidratos de carbono
452.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Gozleme
1h 40min