Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h
6 porties

Ingredientes

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren
    200 g
  • glutenvrije bloem
    200 g
  • ijskoud water
    65 g
  • zout
    1 tl
  • eieren koud
    2
  • water te vullen tot 1 l markering
  • Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)
    100 g
  • verse peterselie
    3 takjes
  • ham, gekookt, in blokjes
    200 g
  • roomkwark
    60 g
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • room, elk type (van koemelk)
    30 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 6 porties

Sódio 8036.8 mg
Proteína 103.4 g
Energia 12774.8 kJ / 3053.3 kcal
Gordura 233.7 g
Fibra 22.7 g
Gordura saturada 133.8 g
Hidratos de carbono 153.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...