Versões compatíveis
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 160.4 g
- Gordura
- 56.8 g
- Gordura saturada
- 21.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sódio
- 137.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Linzencurry en gestoomde pompoen
1sa 15 dk
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15 min
Vegan kruimeldeeg
Nenhuma avaliação
Eendenlever
33u.
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h