Dispositivos e acessórios
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Preparação 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingredientes
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
137.4 mg
Proteína
14 g
Energia
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Gordura
56.8 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
160.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Mojito
5min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Miso Udon Noedels
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min