Dispositivos e acessórios
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Preparação 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingredientes
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
137.4 mg
Proteína
14 g
Energia
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Gordura
56.8 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
160.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Geode cake
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação