
Versões compatíveis
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1161.2 kcal / 4858.6 kJ
- Proteína
- 14 g
- Gordura
- 56.8 g
- Hidratos de carbono
- 160.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 21.4 g
- Sódio
- 137.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Rode bieten smoothie bowl
Nenhuma avaliação
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min