![Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte) Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fdcf29905914f796dc28f4afc8a40502/Derivates/7759ecb868f3a2f2761e8c0218786d566c8fecdc.jpg)
Versões compatíveis
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 160.4 g
- Gordura
- 56.8 g
- Gordura saturada
- 21.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sódio
- 137.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Ingemaakte citroenen
Nenhuma avaliação
Brioche
5 godz.
Roggebroodjes
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação