Dispositivos e acessórios
Glutenvrije quiche Lorraine
Preparação 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
575.7 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Gordura
24.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Rode kool cups met kip
25min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Koken van speltgraan
Nenhuma avaliação
Asperge ovenschotel
1h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h