Glutenvrije quiche Lorraine

Glutenvrije quiche Lorraine

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes

Ingredientes

Deeg
  • Gruyère kaas in stukken gesneden
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
    75 g
  • glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien
    100 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • koud water
    50 g
  • zout
    1 tl
Vulling
  • spek in blokjes
    150 g
  • eieren
    4
  • melk
    50 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 sneetje

Sódio 575.7 mg
Proteína 9.5 g
Energia 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Gordura 24.8 g
Fibra 1.6 g
Gordura saturada 12.3 g
Hidratos de carbono 14.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...