Dispositivos e acessórios
Calzone Napoletano
Preparação 25min
Total 1h 40min
4 pieces
Ingredientes
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (opcional) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
2151.3 mg
Proteína
47.5 g
Energia
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Gordura
33.6 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
14.8 g
Hidratos de carbono
144.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pan-fried Bao Buns
1 Std. 30 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Browned Pork Rice
Keine Bewertungen
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Spanish Tortilla
1 Std.