Versões compatíveis
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Hidratos de carbono
- 37.4 g
- Gordura
- 40.3 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 679.1 mg
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Chocolate Cherry Muffins
1h 45 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.