Versões compatíveis
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Hidratos de carbono
- 37.4 g
- Gordura
- 40.3 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 679.1 mg
Receitas alternativas
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1 godz.
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Nenhuma avaliação
Butter Board
10min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Maple-glazed Carrots
45 min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min