Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
135.3 mg
Proteína
9.8 g
Energia
1625.4 kJ /
388.5 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
47.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Basic Quinoa
35min
Little Bird Pancakes
40min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Cherry Amaretto Dream
10min
I love U fruit and seed bars
35min
ABC muffins
40min