
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten Free Pastry
- unsalted butter to grease
- 5 oz rice flour
- 2 ½ oz arrowroot flour
- 3 oz corn starch plus extra to dust
- ¼ tsp salt
- 2 tsp xanthan gum
- 5 ½ oz unsalted butter chilled
- 1 large egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 ½ oz water chilled
Chicken and Pear Filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 2 oz unsalted butter
- 24 oz chicken thigh, boneless and skinless cut into cubes (1 in.)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 2 oz water
- 2 - 3 tbsp corn starch
- 1 tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 2 oz white wine
- 5 ½ oz pear (approx. 1 pear) peeled, cored and cut into cubes (¾ in.)
- 2 oz heavy whipping cream (35% fat)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 501 kcal / 2086 kJ
- Proteína
- 20 g
- Gordura
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 3 g