Dispositivos e acessórios
Gluten Free Pancakes and Waffles
Preparação 45min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Pancakes
-
unsalted butter plus extra to fry2 oz
-
whole milk (see Tip)10 - 15 oz
-
large eggs2
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
psyllium husk powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
214.7 mg
Proteína
3.8 g
Energia
553 kJ /
132.2 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-Free Crepes
45min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Buckwheat Crêpes
45min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min